INFO

infokollaasi Kuka olen?
Nimeni on Noora, olen 17-vuotias ja opiskelen toista vuottani liikuntaneuvojaksi Liikuntakeskus Pajulahdessa. Harrastuksiini kuuluvat triathlon sekä bloggaaminen.

Millainen olen?
Pätkä, vaalea suomalainen tyttö. Omaan surkean mutta omalla tavalla hauskan huumorintajun, nauran omille vitseilleni, pidän muiden auttamisesta, rakastan liikuntaa ja liikkumista, paheeni on shoppaileminen, lempivärejäni en jaksa edes luetella, pidän luonnossa liikkumisesta, lempi vuodenaikojani ovat kesä ja syksy, olen aamuvirkku, ärsyynnyn jatkuvasti negatiivisista ihmisistä, yritän aina parhaani ja pyrin olemaan positiivinen ja iloinen aina kun mahdollista.

Miksi triathlon?
Tätä kysytään todella usein. Triathlonissa yhdistyvät kolme rakasta lajia, uinti, pyöräily ja juoksu. Aloittaessani lajia en osannut uida ollenkaan, joten se antoi tietyllä tavallaan ihanasti haastetta ja panostamisen aihetta heti alkuun. Olen aina pitänyt enemmän kestävyysurheilusta ja niin hullulta kuin se kuulostaakin, triathlon on kestävyyslajina todella haastavaa puuhaa mikä saa oman mielenkiintoni heräämään. Suorituksessa on oltava niin fyysisesti kuin henkisestikin kaikki pelissä ja se on juuri sitä mitä mä haluan.

Jokaisessa osuudessa on omat haasteensa jotka motivoivat yrittämään ja treenaamaan lisää. Uinti on lajeista itselleni haastavin, ennen vihasin uimista mutta nyt se on asia jota todella rakastan. Pyöräily on aina ollut itselleni mieluista puuhaa ja juoksemista olen rakastanu pienestä pitäen.

Siksi triathlon on lajini.
 
DSC_0005 Mikä "Tavoitteena Triathlon"?
Treeni, hyvinvointi ja lifestyle aiheinen blogi, joka kantaa nimeä Tavoitteena Triathlon. Juttua löytyy triathlonista, treenaamisesta, liikunnasta, hyvinvoinnista, ruoasta, vinkeistä, lifestylestä ja ihan tavallisesta opiskelijan arjesta.

Koska?
Vuonna 2013 startannut blogi kulki nimellä Radioaktiivinen tyttö ja Radioactive girl aina vuoteen 2014 asti. Vanhasta osoitteesta (radioacgirl.blogspot.fi) siirryttiin nykyiseen blogipohjan ulkoasuongelmien takia vuoden 2015 alkupäässä. Tällöin muuttui myös blogin nimi BEAW ja aihealue muuttui hieman enemmän lifestyleen.

Huhtikuussa 2016 blogin nimi muuttui Tavoitteena Triathloniksi. BEAW ei enää kuvastanut blogini aihealuetta eikä tulevien postauksien sisältöä, joten halusin vaihtaa nimen blogini sisältöä kuvaavaksi.