5. joulukuuta 2016

LAHJAVINKIT TREENIBLOGGAAJALTA

Erittäin ihanaa joulukuuta kaikille! Joulu on vaan niin ihanaa aikaa, jokapuolella soi joululaulut, kaupungille laitetaan jouluvalot, kynttilät ja kyntteliköt kaivetaan esiin kaapeista ja maahan satanut lumi luo ihanan talvisen tunnelman. Mikäs sitä parempaa olisikaan näin joulukuun alussa kuin lahjavinkit ystäville, sukulaisille ja tuttaville? Treeniaiheisina tietenkin.

lahjaideoita
1. Triggerpallo tai kapea foamroller lihasjumeihin. Pallolla tai pienellä rullalla pääsee helposti käsiksi vaikeimpiinkin jumeihin kropassa! Pallolla onnistuu hyvin etenkin yläselän ja niskan hierominen, sopiva lahja siis jokaiselle niska-hartiaseudun jumeja omaavalle.

2. Kukapa pitäisi siitä tunteesta, kun hiukset valahtavat silmille kesken tiukan HIIT treenin? Hiuspanta estää hiusten valumisen silmille ja näppärällä silikonipinnalla pannan sisäpuolella varmistetaan se, ettei itse panta pääse karkumatkalle treenatessa.

3. Mikäli tiedät lahjansaajan harrastaman lajin tai mieltymyksen kohteen, on lehden vuositilaus erinomainen lahjaidea. Esimerkiksi Juoksija -lehdestä löytyy kätevää tietoa juoksun harrastajalle ja tavalliselle kuntoilijalle.

4. Tekniset sukat. Tiedätkö sen tunteen kun nilkkasukat rullaantuvat kesken juoksun? Vai hikoilevatko jalat liikaa normaaleissa sukissa? Tekniset nilkkasukat ovat kyllä kätevä hankinta, sillä ne siirtävät tavallisten urheiluvaatteiden tavoin kosteutta ja pysyvät jalassa nilkkamallista huolimatta.

5. Turvallisuus ennen kaikkea, varsinkin näin pimeän aikaan. Heijastinliivi on halpa henkivakuutus juostessa ja lenkkeillessä pimeällä. Juoksijoille on tehty myös tiukemman mallisia liivejä, jolloin liivi ei ole ärsyttävästi tiellä juostessa vaan pysyy ihonmyötäisenä tarrakiinnityksen ansiosta. Itselleni kyseisen liivin ostaminen on ainakin paras hankinta vähään aikaan!

6. Musiikit jäävät kotiin, sillä puhelin ei mahtunut treenitakin taskuun? Hanki treenaajalle käsivarsikotelo, jotta puhelin pujahtaa helposti lenkille mukaan eikä pompi ikävästi taskussa.

7. Lahjakortti melkeinpä minne vain: salille, hierontaan, pt asiakaskäynnille, vaatekauppaan, kiinnostavalle kurssille tai workshoppiin... minne lahjansaajan mieli vain halajaa. Myös elämyslahja voisi ilahduttaa ainaisten aineellisten lahjojen sijaan, vie lahjansaaja kuumailmapallomatkalle tai laskuvarjohypylle.

8. Kukapa ei pitäisi värikkäistä juomapulloista? Kivan näköisestä pullosta oikein tekee mieli juoda ja se on kiva napata arkenakin laukkuun mukaan.

9. Hikisen treenin jälkeen on ihana peseytyä täydellisen tuoksuisella saippualla tai shampoolla. Helli lahjansaajan hajuaistia hänen lempi saippuatuoksullaan.

Saitteko ideoita tuleviin lahjaostoksiin? Mikäli näistä ideoista ei ollut apua, käy lukemassa myös vuoden 2015 lahjaideat liikkujalle

Hyvää viikon alkua kaikille♥

2 kommenttia

  1. Mä voisin ottaa myös nämä kaikki :D Tosin tänä vuonna mulla on vain yksi toive ja se on LOMA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä nää kaikki voisi löytyä paketeista :-D Itse sain jo aikaisena joululahjana sukset joista oon tosi kiitollinen, joten itse jouluna en odota enää muita lahjoja :-)

      Poista

Voit ottaa minuun yhteyttä myös yksityisesti osoitteeseen:
nooraah (at) outlook.com