31. joulukuuta 2016

BLOGIHISTORIAN TOP 5 POSTAUKSET

Blogia olen pitänyt reilut kolmisen vuotta, mutta vasta edellisen vuoden aikana se on herännyt kunnolla kukkaan niin postaus- kuin kävijämäärällisestikin. Mikäs olisikaan parempi tapa juhlistaa vanhaa vuotta kuin muistella kaikkien aikojen luetuimpia postauksiani?

Mä en tosiaankaan ymmärrä miten tämä postaus on päätynyt blogin koko historian luetuimmaksi postaukseksi! 2015 oli blogin kannalta oman jutun etsimistä, aihepiirit liikkuivat hyvinvoinnin ja lifestylen lähettyvillä. Ilmeisesti mun pitäisi kirjoitella enemmänkin ihonhoidosta tai muista kauneusjutuista heh.

Toiseksi suosituin postaukseni koskee arkiaktiivisuutta. Ihana nähdä että aihe on kiinnostanut niin monta ihmistä. Itse koen arkiaktiivisuuden erittäin tärkeänä liikkujalle ja jos ei liikunta kiinnosta, niin silloin sen merkitys kasvaa vain entisestään.

Teksti, jonka julkaisemista mietin monta päivää. Tätä kirjoittaessani halusin todella avata mahdollisimman monen silmiä ulkonäöstään ja asenteestaan median ulkonäkökriteereitä kohtaan. Olen itse ollut peruskouluvuoteni epävarma itsestäni sekä ukonäöstäni. En pitänyt itseäni kovinkaan kauniina, enkä uskonut että kukaan muukaan pitäisi. Nykypäivänä olen kuitenkin täysin sujut oman ulkonäköni kanssa ja rakastan olla oma itseni. Tekstilläni halusin tsempata sekä kertoa, että kaikki ovat kauniita eikä kenenkään täytyisi hävetä omaa ulkonäköään, sanoipa media mitä tahansa.

Toinen itselleni tärkeä aihe. Oma peruskestävyysharjoitteluni alkoi kunnolla reilu vuosi sitten ja päädyin pohtimaan, miksi aina on paahdettava sata lasissa vaikka treeniohjelmassa lukisikin kevyt pk treeni. Uskoin aiheen olevan ajankohtainen monelle muullekin ja niin olikin: sain monia kommentteja juurikin saman ongelman tiimoilta.

Tehokkaaksi todettu keskivartalotreeni ja uusien hiuksieni ensimmäinen esiintyminen! Kiva huomata että treenivinkitkin kelpaavat ja kiinnostavat ;-)

DSC_0014 Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta, palaamme seuraavan vuoden puolella treenikatsausten merkeissä.  Nyt haluan kuitenkin toivottaa kaikille ihanaa Uutta Vuotta 2017! Juhlikaahan maltilla♥

2 kommenttia

Voit ottaa minuun yhteyttä myös yksityisesti osoitteeseen:
nooraah (at) outlook.com