30. huhtikuuta 2015

GARNIER PURE ACTIVE 3 IN 1

Mä ostin Garnierin PureActive 3 in 1 putelin omakseni viime heinäkuussa ja oon siitä lähtien ajatellut tehdä kyseisestä tuotteesta arvostelun tänne blogin puolelle. Nyt kun mulla on jo jonkunlainen näkemys ja kokemus tän tökötin toimivuudesta, on pienen arvostelun aika:

Mun iho on tosi ongelmallinen, mustapäitä ja finnejä t -alueella sekä jälkimmäisiä otsassa, hiusrajassa ja leuassa, nenä ja otsa kuivuvat (mutta saattavat välillä myös rasvoittua), poskien ja nenän iho punoittaa... huh näitä ongelmia on vaikka kuinka paljon! Bongasin tämän tuotteen jo lopettaneen Anttilan loppuunmyynneistä tuntuvalla alennuksella, joten ostopäätös oli melko helppo tehdä, kun putelin takana komeili tällainen teksti:

"Pure Active 3in1 -tuote yhdistää puhdistusaineen, kuorinnan ja kasvonaamion yhdessä tuotteessa ja antaa puhtaan tuntuisen ihon jopa 7 päiväksi. Tuotteen sisältämä sinkkijohdannainen ja Smithsonite-uute auttavat poistamaan ylimääräistä talia ja epäpuhtauksia, hohkakivi auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja sekä mustapäitä ja valkoinen savi auttaa poistamaan kiiltoa ja tekemään ihosta pehmeän."

Odotin tuotteelta suuria tuloksia, mutta valitettavasti jouduin pettymään lopputulokseen. Mä olen käyttänyt tätä aika epäsäännöllisesti nyt kesästä lähtien, mutta kuukausi sitten kokeilin kahden viikon ajan käyttää tätä vähän useammin, jotta voisin todeta aineen oikean vaikutuksen omaan naamaani.Tuon kahden viikon aikana mun iho meni tosi huonoon kuntoon. Finnejä tuli kuin sieniä sateella (okei, ehkä vähän liioittelua hah) ja omasta mielestä epäpuhtaudet vaan lisääntyi. Käytin siis tuotetta (kuorintana tai puhdistusaineena) viitenä aamuna viikossa ja kerta viikkoon kasvonaamiona. Tosiaan nuo viiden kerran pesut viikkoon eivät tuntuneet vaikuttavan kuin pahentavasti epäpuhtauksiin, mutta kasvonaamiosta tykkäsin todella paljon, sillä se virkisti ihoa ja kuivatti tehokkaasti finnejä.

Kasvonaamio tuntuu kasvoilla tosi raikkaalle ja pesun jälkeen iho tuntuu puhtaalle. Kasvonaamiota käsketään käyttämään 2-3 kertaa viikossa kolmen minuutin ajan. Mä käytin tätä kerta viikkoon noin viisi minuuttia, jolloin naamio on täysin kuiva. Ainut miinus tässäkin on se, että pesun jälkeen iho kuivuu ja jää 'kireäksi', eli rasvaa tarvitaan. Suurena plussana sanoisin kuitenkin aineen riittoisuuden, sillä tätä on riittänyt hyvin viime heinäkuusta aina tähän päivään asti. Hintaluokkakaan ei päätä paljoa huimaa, ostopaikasta riippuen hinta pyörii siintä 6-9 euron paikkeilla.

Ostaisinko tuotetta uudemman kerran? En. Pitää varmaan vaihtaa kokonaan apteekin tuotteisiin, että saisin epäpuhtaudet kunnolla kuriin. En kokenut tuotetta niin hyväksi että voisin ostaa sitä uudemmankin kerran, vaikka onhan tuo kasvonaamio virkistävä ja saa ihon tuntumaan puhtaalle. Onko teillä kokemuksia tästä 3 in 1 kuorivasta puhdistusnaamiosta?  

Tästä pääset lukemaan mun edellisen tuotearvostelun Biozell color maskista.

8 kommenttia

 1. Mulla puolestaan tää aine on toiminut tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan se on sitten niin, että mun ihonlaatu on niin ongelmallinen ettei tää aine tehonnut. Mutta hyvä että edes jollakin toimii! :)

   Poista
 2. Anonyymi30.4.15

  usein epäpuhtauksiin taipuvainen iho saattaa reagoida uusiin aineisiin juurikin tuolla tavalla, että lisää vaan näyttää tulevan. silloin kannattaa käyttää tuotetta sellanen 2-3 viikkoo jos haluaa todella testata toimiiko se kunnolla, iho kerkee tuossa ajassa tottua siihen jos on tottuakseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos vinkistä! :)

   Poista
 3. Mullakin on taipumus vähän vaikeempaan ihoon ja käytinkin joskus tätä tuotetta. Kannattaa tosiaan käyttää vaikka 1-2 viikossa kuorintana, ettei iho ärsyynny liikaa. Koska tuossa aineessa kun on niitä rakeita, niin pakostihan se kuorii vaikka ainetta käyttäisi puhdistajana. Huonosti markkinoitu tuote:/ Sen sijaan voin lämpimästi suositella La roche posayn tuotteita apteekista! Ne on vähän kalliimpia, mut oon ihan myyty niille<3 Ne on tehokkaita, mutta todella hellävaraisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah jep, mä oonkin käyttänyt tätä nyt lähiaikoina vaan satunnaisesti kuorintana ja kerran tai kaksi viikossa kasvonaamiona. Kiitos vinkistä, kuulostaa sen verran mielenkiintoiselle että pitääkin käydä tsekkaamassa apteekin valikoima! :)

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi9.8.15

  Iho reagoi uuteen aineesen juuri lisäämällä finejä ja puhdistuu sillä tavalla. Mulla kävi juuri niin että finnit vain lisääntyivät mutta sitten lopulta lähti pois ja nyt ei ole kuin muutama finni sillon tällön ja mulla oli todella paljon finnejä ennen kun aloin kunnolla pesemään. ja vielä jos tuollaista kuorivaa ainetta käyttää joka päivä iho vain kuivaa eikä siihen kosteus voiteet auta joten suosittelen että käytät kuorivaa ainetta vain 2-3 kertaa viikossa :)
  ja vielä suosittelen ostamaan Herbina merkkisen puhdistus aineen jota on saatavilla melkeimpä kaikkialta ja käyttämään sitä joka päivä niin eiköhän finnit lähde ja on errittäin hellävarainen ja kosteuttava. Ainakin mulla toimi tosi hyvin ja oikeesti suosittelen ihan kaikille!

  VastaaPoista

Voit ottaa minuun yhteyttä myös yksityisesti osoitteeseen:
nooraah (at) outlook.com